Van Dievel is sponsor van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker!

1000 km tegen kanker

Trap mee tegen kanker 26 t.e.m. 29 mei 2022

Ook dit jaar sponsoren wij met Van Dievel de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.
Tijdens het hemelvaartweekend in mei trappen maar liefst 8465 fietsers mee met de nationale en internationale pelotons.

Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker. Vier dagen lang. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! Afspraak is naar goede traditie tijdens het hemelvaartweekend. Dan gespen we onze helm vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen, en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker.

Ook zonder te trappen kun je bijdragen tot het succes van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Neem deel aan een evenement georganiseerd door een 1000km-team of wordt sponsor van één van hun acties. Kun je helpen met het ter beschikking stellen van materiaal voor hun inzamelactie? Of door een handje toe te steken? Aarzel niet! Je kunt een team zo een flinke duw in de rug geven.

Weinig tijd maar toch zin om te steunen? In enkele klikken kun je een team al flink vooruit helpen. Ga naar de pagina van het bewuste team en doe heel makkelijk online een gift. Het bedrag kies je zelf.

Overschrijven kan ook. Dat doe je op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van ‘GIFT’ (belangrijk!) en de negencijferige code van het team. Die code is belangrijk, want alleen zo kunnen we giften koppelen aan teams. Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar. Belangrijk om weten is dat we de persoonsgegevens van giften die we via een gewone overschrijving ontvangen, niet mogen tonen aan de teams, vanwege de privacywetgeving. De meeste donateurs kiezen dan ook voor de online gift-knop! Zo komen de teams te weten van wie ze steun hebben ontvangen. En wie ze (eenmalig) mogen bedanken.

Meer informatie: https://www.de1000km.be/

Ons team is Bie-There: https://www.de1000km.be/team/bie-there