Team Van Dievel op de cover van de campagne “Wereldkampioen Gordelaandoen”


Liefst acht op de tien Vlaamse truckers dragen hun gordel altijd. Dat is logisch: zo doen professionals dat. Maak jij deel uit van dat winnende team?

Over de campagne
In juli 2021 voerde de VSV een behoeftebevraging uit bij vrachtwagenchauffeurs. Daaruit bleek dat acht op de tien Vlaamse truckers hun gordel altijd dragen en dat is fantastisch. Maar we willen meer. Wij willen Wereldkampioen Gordelaandoen worden. Want professionele chauffeurs zijn veilige chauffeurs. Dus willen we met deze campagne alle vrachtwagenchauffeurs overtuigen om zich vast te klikken.
(campagnebeeld i.s.m. Van Dievel, bedankt om zo trots te poseren!)

Je collega’s sensibiliseren?
Wil jij je collega’s mee sensibiliseren om zich altijd vast te klikken in de vrachtwagen? Dan ondersteunen we je met kant-en-klare campagnematerialen die je zelf kan verspreiden in je bedrijf: in een interne mail, magazine, tv-schermen, prikborden whatsappgroepen, sociale media… Zo toon je dat je bedrijf aan verkeersveiligheid werkt.

Hierbij de campagnevideo op youtube: